2014-05-12 09:04:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A szokásosnál is érzékenyebb hangulatban lehet ma

Napi horoszkóp május 12-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy kicsit önzőbbnek kellene lennie! Ha úgy érzi, hogy a kollégái, vagy üzlettársai, esetleg a saját élettársa kihasználja, vagy lekezeli önt, akkor legyen bátorsága visszavágni neki. Már, ha azt akarja, hogy tiszteljék.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha végre nem a párkapcsolati konfliktusra koncentrál, hanem a megoldásokat keresi, akkor elérheti, hogy kedvezőbb színben lássa a dolgokat. A múlt sérelmeit emlegetni örökké: ez nem vezet sehova.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy kisebb munkahelyi baleset érheti ma, de nem kell attól félnie, hogy maradandó a sérülése. A botlás azonban egyben figyelmeztetés is a sorstól: valamit rosszul tesz, talán rossz úton jár. Figyeljen a jelekre! Azok utat is mutathatnak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Őszintén és nyíltan fel kell vállalnia egy kellemetlen helyzetet a kedvese előtt. Elsőre talán bántásnak, támadásnak élheti meg a feltárulkozását, de ha mindjárt bocsánatot is kér, akkor meg fogja érteni az ön szándékait, és becsülni fogja érte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha a gyógyulás útjára szeretne lépni, akkor legelébb a lelkét kellene gyógykezelnie. Igaz lehet ez egyes jóindulatú daganatok esetében. Kapcsoljon ki, kicsit feledkezzen meg a mért időről. Hogy visszatalálhasson a sajátjához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma képtelen a saját tempójában haladni, folyton akadályozzák. Valójában nem a kollégái, hanem a csillagai azok, melyek gátolják önt abban, hogy azt tegye, amit szeretne. A késleltetés azonban a hasznára válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szokásosnál is érzékenyebb hangulatban lehet ma a jegyén áthaladó Holdnak köszönhetően. Éppen ezért viszont meg is bánthat másokat, amikor semmiségekért keményen visszavág. A szerelem, az udvarlás jó eszköz a békülésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Régóta fontolgat magában valamit, de előbb meg kellene érlelnie a gondolatot, mielőtt belevágna. Bármily nagyszabású tervei vannak ugyanis, ha a kidolgozottságuk nem elég pontos, az eredmények is elmaradnak a várttól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma hullámhegyek és hullámvölgyek váltogatják egymást érzelmeiben. Azzal teheti stabilabbá az állapotát, ha felidézi magában egy régi szerelem boldog pillanatainak, életérzésének az emlékeit. Ha jól csinálja, valósággá lehet újra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha maximalista, és ráadásul engedi, hogy az észérvek uralkodjanak el önön mindenben, akkor nem csodálkozhat azon, hogy a boldogtalannak érzi magát. Azt a jót is meg kellene látnia, amit nem remélt, nem várt el. Ami csak úgy adódik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma inkább kerülje a veszélyes helyzeteket, és az éles tárgyakat. Még egy aprócska gombostű is veszélyforrás lehet, persze korántsem akkora hatásfokkal, mint mondjuk egy láncfűrész. A papír éléről is szerezhet tapasztalatokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Higgye el, nincsenek megoldhatatlan problémák. A legtöbbet amúgy is magának kreálja az ember, főleg, és nagyon görcsösen tud is ragaszkodni hozzájuk. Mert támasz is a rács, nemcsak börtön. És szerethetők a börtönőrök is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: